Etiketteren

Etikettering wordt steeds belangrijker, omdat steeds meer klanten willen weten wat ze eten. Maar niet alleen winkelklanten, maar ook grotere afnemers eisen voor levering een deugdelijke productspecificatie. Met GoedEtiket is dit geen enkel probleem, want in slechts vier stappen beschikt je over een warenwettelijk juist etiket.

Meer informatie

074-3200 000

Etiketteren in 4 eenvoudige stappen

GoedEtiket is de betaalbare oplossing om in slechts vier stappen het juiste warenwettelijke etiket te maken.
Naast je etiket beschik je met GoedEtiket ook over je productspecificatiebladen, allergeeninformatiebladen en schapkaartjes.
En dit allemaal in je eigen huisstijl.

Grondstoffen

Begin met grondstoffen ophalen uit SpecsPlaza of je eigen grondstoffen vastleggen.

Recepten vastleggen

Met de opgehaalde of vastgelegde grondstoffen maak je recepten vast.

Eindproduct vastleggen

Maak je artikelen voorzien van je recepten, prijs, barcode ed.

Print je etiket

Druk je eigen etiketten, schapkaarten, productspecificatieblad of allergenenlijst af, geheel in eigen huisstijl.

Voldoe ook aan je etiketteringsverplichting:

– Stap 1 –
Grondstoffen toevoegen

Dankzij de koppeling met de online ingrediëntendatabank SpecsPlaza kun je in de eerste stap eenvoudig alle beschikbare grondstofspecificaties ophalen. Daarnaast biedt de GoedEtiket de mogelijkheid om ook de ontbrekende grondstoffen van bijvoorbeeld de lokale leveranciers toe te voegen.

– Stap 2 –
Recepturen vastleggen

In de tweede stap ga je alle recepturen vastleggen, waarbij je gebruik kunt maken van de grondstoffen die je opgehaald hebt uit SpecsPlaza of je eigen vastgelegde grondstoffen. Door handig gebruik te maken van halffabricaten kom je snel en eenvoudig tot een compleet electronisch receptenboek.

– Stap 3 –
Eindproducten vastleggen

Na het vastleggen van de recepten, kun je in de derde stap uw
eindproducten vastleggen. Neem bijvoorbeeld een chocoladesoes, deze bestaat uit de grondstoffen slagroom, chocolade en het halffabricaat soezenbeslag. Het halffabricaat soezenbeslag maak je van de grondstoffen patentbloem, boter, melk en ei. Nu heb je het eindrecept klaar. Van dit eindrecept chocoladesoes ga je nu je producten vastleggen. Je verkoopt deze bijvoorbeeld per stuk en voorverpakt per twee en vier stuks. Ieder eindproduct heeft zijn eigen prijs en eventueel ook een eigen barcode.

– Stap 4 –
Afdrukken van je etiket

In de laatste stap geef je aan van welke producten je een etiket wilt afdrukken. GoedEtiket ondersteunt alle (label)printers en maar liefst meer dan 1800 formaten etiketten. Een nieuw formaat etiket kun je eenvoudig toevoegen in de ingebouwde ontwerpstudio. De etiketten kun je geheel naar eigen wens aanpassen in je eigen huisstijl.
Niet alleen etiketten kunnen worden afgedrukt met GoedEtiket, ook productspecificatiebladen, allergeenlijsten, schapkaartjes worden ondersteund door GoedEtiket.