Waarom GoedEtiket…

We zullen je niet gaan vertellen dat het vastleggen van je recepten snel gedaan is, want dit is natuurlijk niet zo. Recepten moeten worden ingevoerd en dat neemt tijd in beslag. Tijd die je nu met de huidige personeelstekorten eigenlijk wel beter kunt gebruiken. Wel kunnen we het je zo eenvoudig mogelijk maken.

Meer informatie

074-3200 000

Eenvoudig in gebruik

GoedEtiket beschikt over een koppeling met de online databank van het NBC: SpecsPlaza. Met de grondstoffen uit deze databank ben je in staat om je eigen recepten te maken. Uiteraard kun je ook gebruik maken van eigen grondstoffen.

Recepten kunnen ook als halffabricaten worden vastgelegd. Voordeel hiervan is dat je deze maar eenmalig hoeft vast te leggen en vervolgens voor meerdere recepten gebruikt worden, zoals bijvoorbeeld soezenbeslag.

Naast halffabricaten beschikt GoedEtiket ook over een batchfunctie waarmee je voor meerdere recepten in één keer een dezelfde functie uit kunt voeren. Zo kun je een grondstof met één handeling in alle recepten wijzigen. Op deze manier helpen we je, voor zowel je winkelklanten als voor je afnemers, tot een productspecificatie te komen die aan alle eisen voldoet.

Uiteraard voldoet de software aan het nieuwe warenwetbesluit Meel en Brood, welke op 1 juli 2020 is ingegaan. Deze wetgeving dient om de consument meer duidelijkheid te geven over de verschillende broodsoorten, waarbij het van belang is dat men aan de naam van het brood (officiële broodbenaming) direct kan zien om wat voor brood het gaat.

Betaalbare oplossing

Naast een eenvoudige oplossing is Goedetiket ook een betaalbare oplossing. Al voor € 22,50 per maand heb je een volledige etiketteringsoplossing, bestaande uit een koppeling met de online ingrediëntendatabank SpecsPlaza, kun je eigen grondstoffen vastleggen, worden je productspecificaties en voedingswaarden berekend, kun je artikelen vastleggen. Daarnaast beschikt GoedEtiket over een ingebouwde ontwerpstudio, welke standaard is voorzien van 1800 soorten en formaten etiketten en waarmee je geheel naar wens je eigen etiketten kunt aanpassen. Naast etiketten kun je met GoedEtiket ook productspecificatiebladen, allergeenlijsten en schapkaarten maken. Allemaal geheel in eigen huisstijl en voorzien van je eigen logo.

De vele extra’s van GoedEtiket

Naast het opstellen van een juist warenwettelijk etiket biedt GoedEtiket verschillende extra mogelijkheden. Zo is GoedEtiket meertalig, wat erg handig is wanneer je aan het buitenland levert. Naar een koppeling met SpecsPlaza kan GoedEtiket ook gekoppeld worden aan de DiGi weegschalen en etiketteringsmachines. Hierdoor is het mogelijk om al je productspecificaties en artikelen eenvoudig door te sturen naar je DiGi kassa waarop je vervolgens je bonnen of etiketten kunt uitdraaien.
En wil je graag op meerdere werkplekken werken met GoedEtiket? Dan is het mogelijk om een “extra werkplek” GoedEtiket af te nemen.

Eigen ontwerpstudio

Compad Bakkerij beschikt over een ontwerpstudio, voorzien van tientallen standaard meegeleverde lay-outs voor o.a. De Echte Bakker, Heerlijk & Heerlijk, Ambachtsbakker en Gebackerij. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw etiket naar eigen ontwerp in te richten. Uiteraard kunnen wij u hierbij ook helpen, door voor u de etiketten op maat te maken, geheel in uw huisstijl.

Goede support

Bij onze GoedEtiket oplossing heb je toegang tot diverse online themahandleidingen en instructiefilm, die je helpen om tot een goed en juist warenwettelijk etiket te komen. Zo leggen wij je in onze instructiefilms bijvoorbeeld uit hoe je eigen grondstoffen vast moet leggen, recepten kunt invoeren en hoe je met je recept een kunt artikel maken.

Heb je een vraag over etiketteren die je niet terug kunt vinden in onze handleidingen of instructiefilms, dan kun je deze vraag ook altijd mailen via ons contactformulier of via de mail: info@compad.nl. Voor persoonlijke ondersteuning hebben wij op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur een telefonische helpdesk beschikbaar, die je graag helpen om je vragen te beantwoorden. Contact opnemen met onze helpdesk kan door te bellen met 074-3200 000.