Eenvoudig etiketteren
voor een betaalbare prijs

Wij snappen dat etiketteren niet je eerste prioriteit heeft. Maar helaas is dit wel verplicht. De boetes bij het overtreden van de warenwet (dus het niet goed op orde hebben van je etiketteringsverplichting) kunnen oplopen van € 525,- tot € 1050,- per overtreding. Geen fijne gedachte toch. Daarom bieden wij je met GoedEtiket een betaalbare oplossing, waarmee je in vier eenvoudige stappen kunt voldoen aan je etiketteringsverplichting!

Meer informatie

074-3200 000

Betaalbare oplossing

Al voor € 22,50 per maand voldoe je aan je etiketteringsverplichting

Koppelt aan alle printers

Naast de standaard (label)printers koppelen wij ook DIGI weegschalen en etiketteringsmachines.

24/7 support

Naast onze persoonlijke support heb je altijd toegang tot online themahandleidingen en instructiefilms.

Waarom GoedEtiket

Meer dan alleen etiketteren

Met GoedEtiket kun niet alleen etiketten maken, maar GoedEtiket biedt je ook de mogelijkheden om productiespecificatiebladen, allergenenlijsten, prijslijsten en schapkaarten te printen. En dit allemaal in eigen huisstijl.

Diverse koppelingen

GoedEtiket beschikt over een koppeling met de online ingrediëntendatabank SpecsPlaza, voor het ophalen van al je grondstoffen. GoedEtiket koppelt aan alle printers (driver van de printer uiteraard wel vereist) en daarnaast kan GoedEtiket ook  gekoppeld worden aan de DIGI weegschalen en etiketteringsmachines.

Alles in eigen huisstijl

Onze ingebouwde ontwerpstudio is standaard voorzien van 1800 soorten en formaten etiketten. Uiteraard beschikt deze ingebouwde ontwerpstudio over de mogelijkheid om je eigen etiket te ontwerpen, in je eigen huisstijl voorzien van je logo. Ook productiespecificatiebladen, allergenenlijsten, prijslijsten en schapkaarten kunnen geheel in eigen stijl worden opgemaakt.

Ontdekt ook de vele mogelijkheden van GoedEtiket!

Eenvoudig etiketteren

De etiketteringoplossing van GoedEtiket zorgt dat je op eenvoudig wijze het juiste warenwettelijke etiket kunt printen. GoedEtiket is voorzien van een koppeling met de online ingrediëntendatabank SpecsPlaza, waarmee je alle beschikbare grondstofspecificaties ophaalt. Daarnaast is eigen grondstoffen toevoegen uiteraard ook mogelijk. Met deze grondstoffen stel je jouw recepten samen en zorgt GoedEtiket voor de juiste productdeclaratie en voederingswaarden berekening.

Van je recept maak je vervolgens je eindproduct, je artikel, voorzien van prijs, houdbaarheidsdatum, eventuele barcode, bewaaradvies ed. Je etiket is nu klaar om geprint te worden. Dankzij de ingebouwde ontwerpstudio binnen GoedEtiket, is het mogelijk om je etiket geheel op maat te maken en aan te passen in eigen huisstijl te voorzien van je logo.

Eenvoudig

etiketteren>

Grondstoffen

Grondstoffen ophalen uit de specificatie databank SpecsPlaza of je eigen grondstofspecificatie vastleggen.

Recepten/artikelen maken

Met de opgehaalde/toegevoegde grondstoffen worden de recepten samengesteld. Van de recepten maakt je nu je artikelen, compleet met prijs, inhoud, barcode ed.

Print je etiket

Druk je eigen etiket, schapkaarten, productspecificatieblad of allergenenlijst af geheel in eigen huisstijl.

GoedEtiket koppelt aan alle printers

GoedEtiket koppelt aan alle (label)printers die voorzien zijn van een driver, zoals oa de Zebra, Epson, Dymo, HP, Brother. Je bent dus niet afhankelijk van een bepaalt soort of type printer.

Nog geen labelprinter? Geen probleem, je kunt je etiketten ook eerst gebruik maken van stickervellen en printen op je inkjetprinter of laserprinter en later een labelprinter aanschaffen.